Cosmetic warrior / LUSH

  2012-08-24 20:12:00 Skönhet 0 Kommentarer

Denna masken är nog den bästa jag har använt! Jag har som tur är väldigt ren och fin hy, men under vissa perioder kan jag få break outs från ingenstans, mest i T-zonen och då är detta mirakel räddaren i nöden, en riktig krigare för huden! Använder den ca 2 ggr i veckan! 99 kr på Lush!

Friday

  2012-08-24 19:08:41 Life/thoughts&stuff 0 Kommentarer
Haha, trött och uttråkad .. iallafall ..
 
Hej! Förlåt för den dåliga uppisen, men jag har varit väldigt trött nu efter skolan då jag gått upp jätte tidigt varje dag, har inte vant mig än, hehe! Jag har inte gjort så mycket idag. Slutade väldigt tidigt idag, gick en runda på stan sedan har jag bara varit hemma och så kommer resten av min fredag att se ut. Ska kolla ett avsnitt av PLL nu och efter det ska jag kolla på True Blood. Så min kväll kommer bestå av att kolla på serier, hah! Aja, vi hörs, eller inte .. beso!

Back to school

  2012-08-22 14:53:00 Life/thoughts&stuff 0 Kommentarer
 
Denna dagen startade inte alls bra. Vaknade 5 min innan jag skulle ner och hinna med min buss, så ni kan ju gissa hur mycket jag stressade på morgonen. Hatar att stressa, ville typ gråta! Haha, men som tur så kom jag ändå i tid. Första skoldagen gick ju bra, fick info och sånt och en rundtur i skolan, fy vad den skolan är stor! På vägen hem köpte jag med mig lite skolgrejer, kalender, anteckningsblock och pennor, hehe!
 
Ska snart hoppa in i duschen och ta en väldigt kall dusch så jag piggnar upp, är så jäkla trött. Efter det så ska jag träffa min man. Vi hörs senare, puss!

Long time ago

  2012-08-19 19:42:00 Life/thoughts&stuff 0 Kommentarer
Hej, det var inte igår jag skrev ett inlägg här på bloggen! Det har hänt så mycket denna sommaren, eller ska man ens kalla det för sommar? Det har ju varit skit väder mestadels, hah, jävligt tråkigt va? Nej, men jag har haft kul! Umgåtts med mina fina vänner och min prins, träffat nya underbara människor, festat och blivit så jävla full (hihi), och så mycket mer.

Jag är så glad att jag äntligen lagt all drama och skit bakom mig nu, så skönt att inte ens behöva tänka på någon eller något mer. Jag känner att jag kan göra och umgås med vem jag vill utan att ha någon där som säger åt mig vad jag får göra och inte göra. Jag mår bättre och bättre för varje dag som går!

På onsdag börjar skolan igen. Jag längtar så jätte mycket! Min linje kommer som sagt att flytta till Burgården, så vi kommer att få nya fina stylistlokaler. Och så saknar jag alla tjejer i min klass! Det ska bli så kul att träffa alla igen! Och jag lovar att jag ska försöka ta tag i bloggen igen. Besos!