30 september 2012

  2012-09-30 16:24:10 Life/thoughts&stuff 0 Kommentarer
Lilla egot ..

Hhhhhej! Hur mår ni?
 
Jag mår bra, men är så jävla trött för att jag har sovit för mycket. Blir så seg och trög när jag sover mer än vad jag vanligtvis brukar göra, aja..
 
Ska gå och hjälpa mami med middagen. Och så är min pojkis på väg hit. Mys! Beso !
 

Isadora / Max Factor / Maybelline

  2012-09-28 20:18:00 New in 0 Kommentarer
Köpte med mig lite nya skönhetsprodukter idag, bortsätt från mascaran som jag köpte för någon vecka sedan.  Behövde lite nya ögonskuggor, så det fick bli Isadoras eyeshadow trio och så behövde jag en ny eyeliner då jag kände att min senaste från Yves Rocher inte gav det resultatet jag ville ha.
 
1. Isadora Eyeshadow Trio (86 Leopard) / 119 kr.
Tre jätte fina skrimriga färger som passar perfekt nu till hösten.
 
2. Max Factor Eye Brightening Mascara / 97 kr.
En mascara som innehåller ljusreflekterande mikropigment för att framhäva ögonfärgen. Var dock lite skeptisk först, för alla vi vet ju att kontrastfärger framhäver. Såg inte så mycket skillnad faktiskt, förutom att ögonfärgen blänkte lite mer än vanligt i ljuset.
 
3. Maybelline Lasting Drama Gel Eyeliner (Intense Black) 24H / 119 kr.
En vattenfast gel eyeliner som ska hålla upp till 24 timmar. Den är oljefri och ska vara lätt att använda. Medföljnade eyelinerpensel.
 
 

28 september 2012

  2012-09-28 18:54:16 Life/thoughts&stuff 0 Kommentarer
Hej på er!

Jag vet att det var ett tag sedan jag bloggade sist. Jag har helt enkelt inte orkat. Är trött, stressad, har ont i kroppen och allt det dära. Men jag har försökt, men det slutar alltid med att jag inte postar något, aja!
 
Slutade tidigt idag, som vanligt! Jag älskar mina fredagar, jag har en lektion och jag slutar 11.10 .. skönt!
Gick en runda på stan efter, köpte med mig lite grejer och träffade pojkvännen efter det. Saknat min fina pojk! Han är världens bästa.
 
Jag kommer nog att stanna hemma ikväll. Har massa plugg som jag vill göra klart. Vill inte ha massor i helgen att göra, hehe! Aa, vet jätte tråkigt inlägg men jag har inget annat att skriva jusr nu. Pussar ..